2013. május 5., vasárnap

Pack

Fandom: Teen Wolf
Párosítás: Mindenki/Mindenki

Őszintén szólva ez... sok kis apró, pár mondatos "fanfic". Minden különböző párossal a Teen Wolfból, ami eszembe jut, és talán egy picit is shippelem. Poly!Pack a bűnös élvezetem, és picit se bánom, szóval akár nyugodtan lehet úgy venni, hogy ez mind egy világban játszódik.




Scott/Isaac – Black eyed

Scott nem kérdez semmit, csak csöndesen belecsúsztat Isaac kezébe egy kenőcsöt. „Én is ezt használom, amikor Jackson fellök és tiszta kék-zöld foltos leszek.” Isaac pedig mosolyog, nem törődve azzal egy pillanatra, hogy ezzel megint az arcába nyilall a fájdalom.

Stiles/Lydia – Medal

Lydia nem köszöni meg a beszédében Stilesnak, hogy végig támogatta a karrierje folyamán – csak ránéz, és elmosolyodik, miközben Stiles állva tapsol neki. Tudják mindketten, amit tudniuk kell, és nincs szükségük arra, hogy nyilvánosan kimondják.

Derek/Boyd – Alone

Derek pontosan tudta, milyen volt New Yorkban, amikor ő volt a fura kölyök, és senki nem ült le mellé az ebédnél – és elhatározta, hogy Boyd, vele ellentétben jobban érdemelt. Boyd nem értett vele egyet – és kevés dolgot bánt meg jobban a Béta, mint hogy később magára hagyta Dereket.

Erica/Allison – Curl

Erica sose göndörítette be a haját korábban – Allison pedig határozottan lelkesen segített neki megtanítani. Erica pedig határozottan le volt nyűgözve attól, hogy a loknijai azután is tökéletesen göndörödtek, miután kiosont Allison ágyából.

Jackson/Allison – Undeserve

Jackson sok mindenről meg volt győződve, hogy mi jár neki – a kocsija, a pénze, a csapatkapitányi cím, az iskola legszebb lánya. De mégis, amikor Allison összefűzte az ujjaikat, megfordult a fejében, hogy ezt talán mégsem érdemli meg.

Isaac/Erica – Clawless

Amikor először kerülnek ágyba együtt, Erica nem engedi ki a karmait. Aztán Isaac teszi meg hamarabb, mire Erica felmordul, és csakazértis megharapja a fiú nyakát igen erősen. Talán a karomnélküliség nem az ő stílusuk.

Danny/Jackson – Equivalently

Danny volt az egyetlen, aki soha, egyetlen pillanatra sem volt hajlandó eldobni az agyát Jackson kinézetétől vagy a pénzétől, de nem is nézte le a beképzeltsége miatt. Az egyetlen, aki szemtől-szembe tudott vele állni, és egyenlőként tekinteni rá.

Scott/Jackson – Impudent

Azért mindennek vannak határai, és Scott, ott ülve Finstock székében, miközben Jackson térdre ereszkedik előtte határozottan ráébredt, hogy nemhogy átlépték a határokat, hanem egyenesen átrepültek rajta Jackson majdnem-valóra-vált-szárnyaival.

Scott/Allison – Outwall

Allison fejében határozottan megfordul a gondolat, hogy legközelebb csak kint, a falon találkozik Scottal megint, úgyis a látogatásainak nagy hányada úgy végződik, hogy Allison az ágyán, Scott meg kint lóg a falon az ablak alatt.

Scott/Lydia – Opinionator

Scott imádja hallgatni Lydia véleménykifejtéseit. Annak ellenére, hogy gyakran csak a kötőszavakat érti a lány mondanivalójából. Lydia pedig imádja, ahogy Scott ráncolja a homlokát, kétségbeesetten próbálja mindig követni a gondolatmenetét.

Jackson/Lydia – Track

Mindenki azt mondta, hogy Jackson és Lydia jövője egy egyenes, kitaposott ösvény, aminek a végén Jackson áll a sztársportoló, Lydia a szépségkirálynő, a trófeafeleség. Csak egy maréknyi ember nem lepődik meg, amikor egy teljesen másmilyen dinamikát mutatnak be nyilvánosan.

Derek/Jackson – Colorless

Az, hogy Jackson torka összeszorul, amikor a Hale házhoz sétál, semmi köze nincs ahhoz, hogy miért vezette őt ide Derek. Ott, a ház előtt állva fordul meg a fejében először, hogy mégis mi okozhatta a tüzet, ami eltörölte mind a Hale ház, mind Derek színeit.

Peter/Lydia – Mirror

Szeretné elfelejteni a fiút, a fiút, aki nem távolodott el tőle, amikor mindenki más őrültnek nézte. Szeretné elfelejteni, hogy amikor mindenki más hazudott neki, Peter a fülébe suttogta az igaz szavakat. De valahányszor a tükörbe néz, szinte látja a válla fölött az alakját, és leginkább attól ijed meg, hogy nem ez nem is rémiszti meg.

Allison/Lydia – Inheritable

Lydia szerint kevés klisésebb dolog van, mint az, ha valaki „családi ékszert” ad a másiknak. Ráadásul Allison medálja nem éppen a legpozitívabb dolog – de az már kevésbé zavarta, amikor egy ezüst gyűrűt hozott neki Allison, és utána a medált furcsa módon nem látta utána senki többet. Vannak örökségek, amikre nincs szükség.

 Boyd/Erica – Holiness

Erica nem volt angyal. Semmi szentség nem volt vele kapcsolatban, és ezzel egyrészt tisztában volt, másrészt abszolút nem bánta. Boyd se volt éppen a szentek sorába léphető figura. Főleg azután, hogy egyszer egy templomban rejtőznek el az őket üldöző természetfeletti lények elől. És Erica aztán nem akar gondolni arra, hogy ha létezik pokol (márpedig ha farkasok léteznek), akkor tuti odajutnak, abból kiindulva, hogy milyen gondolatai vannak, amikor Boyddal összesimulva bújnak el a gyóntatószékben.

Scott/Stiles – Fort

Nincs jobb, mint összebújni egy felépített paplan-bunker alatt, hiába a forróság a meleg nyári napon, mindig lehet több ruhát levenni magukról. Scott sejti, hogy Stiles részben emiatt is építette fel, de amikor barátja ujjai végigfutnak a meztelen gerincén, arra jut, hogy Stiles ötletei mégis csak jól sülnek el.

Derek/Erica – Triple

Erica ujjai unatkozva játszanak Derek tetoválásán, miközben az Alfa békésen alszik. Nem gondolkozik igazán azon, hogy mégis mit jelent Dereknek a hármas spirál – csak azon gondolkozik, hogy vajon mennyire zavarná, ha Erica mondjuk az egyik mellére tetováltatná azt.

Stiles/Isaac – Riotous

Isaac vérlázítóan jól nézett ki az egész átalakulása után, és Stiles azzal nyugtatta magát, hogy úgysem ő volt az egyetlen, aki megfordult a friss vérfarkas után az utcán. És az sem tűnt valószínűnek, hogy ő volt az egyetlen, akit Isaac felkeresett éjszaka. Minden bizonnyal ez is csak egy lázadás Isaactől – hát akkor miért nem hallott pletykákat erről a folyosókon?

Stiles/Allison – Deaths herb

Stiles ismeri a mérgező növényeket, és Allison tudja, hogy mit kezdjen velük. Kegyetlen páros ők ketten, akiket látván a területre érkező idegen mitikus lények egy idő után fejvesztve menekülnek – és kevés dolog van, amit jobban élveznek annál a látványnál.

Derek/Scott – Brothers

Oké, Scott hozzászokott ahhoz, hogy Dereknek gondjai vannak a kommunikációval. De amikor a kezdet kezdetén azt mondta, hogy „mi most testvérek vagyunk, Scott”, nem éppen arra számított, hogy Derek fölé fog hajolni az ágyban. Bár, ha őszinték akarunk lenni, Dereknek se ez járt a fejében.

Stiles/Jackson – Flea bite

Jackson sokáig úgy gondolt Stilesra, mint egy idegesítő bolhára. Irritáló, idegesítő, de túl gyors ahhoz, hogy kitekerje a nyakát. Miközben a tükör előtt áll, és nézi a gyorsan eltűnő harapásnyomokat… próbál nem belegondolni a konklúzióra. Pláne, hogy Stiles már két héttel azelőtt akart neki bolhanyakörvet venni.

Scott/Erica – Parachute

A kifejezés „falling in love” nem kéne, hogy ennyire szó szerinti legyen, és Erica folyamatosan utálja magát érte. De Scott elkapta akkor, és ezen semmi nem változtathat. Úgy érzi, hogy csak szabadesésben van azóta – és csak akkor nyílik ki az ejtőernyője, amikor Scott előrehajol, és az ajkaik összeérnek.

Stiles/Erica – Entangle

Erica csak kacag, jókedvűen, miközben Stiles próbálja kiszabadítani Erica loknijai közül a beleragadt hajgumit, és eszében sincs segíteni neki, annak ellenére, hogy karmaival könnyedén megoldhatná. Egyszerűen csak szereti nézni a tükörben Stilest, ahogy a nyelvét kiöltve koncentrál, próbálva kibogozni a problémát. Előre imádja, hogy mit fog szerencsétlenkedni majd Erica melltartójával.

Derek/Stiles – Unstrength

Derek egész életében hozzá volt szokva az erejéhez. Hogy mások előtt ne mutassa ki, de odahaza, a családja bizonyos tagjaival kapcsolatban elengedheti – a tűz után elengedte magát. Nem volt ki miatt visszafognia magát. Stiles mellett meg ahhoz kell hozzászoknia, hogy nem, a fiút nem zavarja, ha sötét foltok maradnak a bőrén, hogy igen, Derek, haraphatsz ember alakban, nem leszek mérges, és a fenébe is, ha visszafogod magad, hozom az újságpapírt.

Danny/Scott – Armani

Mindenki tudja, hogy Scott nem a legjobb vérfarkas még egyelőre a világon, de még csak Beacon Hillsben sem. Főleg azért, mert valahányszor Armani illat csapja meg az orrát, minden más érzéke képes lekapcsolni. Danny ezt határozottan szereti kihasználni, ha Scott feje már megint valahol az aktuális krízishelyzet közelében van – kell valami, amivel visszarántja a földre, ugye?

Derek/Lydia – Betterness

Volt Dereknek egy része, ami gyakran elgondolkozott azon, hogy Lydia jobb Alfa lenne, mint ő. Lydia persze látja, ha ilyen gondolatai vannak, mire csak felvonja a szemöldökét, azzal a szokásos mozdulatával, amikor az illető valami nagy hülyeséget mond. Lydia biztos benne, hogy Derekből fantasztikus Alfa lesz… már ha egyszer megtanul rendesen kommunikálni. De hát ebben Lydia tud segíteni.

Peter/Stiles – Easygoingness

Stilesnak hiányzik, hogy milyen könnyedén vehette az életet pár hónappal ezelőtt. Amikor nem az járt a fejében, amikor Peter nekiszorította a kocsi motorháztetejéhez, amikor nem érezte a lélegzetét a csuklóján. Vagy akár amikor azt hitte, hogy halott, és nem fog visszatérni, még annál is könnyebb volt. Nem akarta magán érezni a tekintetét, de ugyanakkor a borzongás, ami végigjárta, korántsem volt kellemetlen.

Peter/Scott – Pull

Néha még Scott a mai napig érzi a húzást. Volt egy része, ami gyászolt, amikor Peter meghalt, és ez egy olyan féle húzás, ami nem szűnik meg a haláltól – különösen ha az illető visszatér. Van egy olyan érzése, hogy Peter élvezi ezt az egészet, látja a szemei villanásában, hogy pontosan tudja, Scott mit érez… de ő csak a nyelvére harap, és minél hamarabb elsiet tőle. Nem fogja megadni magát.

Derek/Allison – Similar

Újra és újra nemet mond magának, kétszer nem fog ugyanabba a csapdába esni. Hiába mondja mindenki neki, hogy Allison nem Kate, de túlzottan is hasonlít rá, és ezt nehéz lerázni magáról. De egyszer Allison beállít hozzá egy tálca süteménnyel, és hordozható DVD lejátszóval, és Disney maratont indít, és bármennyire is Derek nem tudja ezt hova tenni, Kate sose csinált még csak hasonlót se. És Allison mosolya sokkal szebben ragyog, amikor Derek végre leül mellé.

Chris/Peter – Coolness

Chris látszólag könnyedén vette. Régen történt, akkor fiatal volt, ostoba, bolond gimnazista, és a fiú, aki a fiúöltöző zuhanyzójában nekitolta a falnak, és a hűvös zuhany alatt nem engedte el pár órával későbbig, vérfarkas volt. Chris meg vadász. Nem volt jövőjük. Sosem mondta el senkinek, hogy megtartotta annak a hideg sörnek a kupakját megtartotta, amit utoljára fogyasztottak el együtt az utolsó randin. Mégis, a tűz után, egyetlen egyszer, mielőtt ők is elmentek volna Chris bement Peterhez a kórházba, és a kezébe csúsztatta a kupakot. Mikor Peter visszatért a halálból, ő visszapöckölte azt Chrisnek, szimplán egy „tiéd” megjegyzéssel.

2 megjegyzés:

  1. Még sosem olvastam ilyen stílusban. Rövid lényegre törő kis szösszenetek :) Olyan mint egy idézet, kirakom az ajtómra vagy a parafatáblára. És eddig még nem is gondoltam bizonyos párosokra, pl: Derek/Boyd Erica/Allison Scott/Jackson Scott/Lydia..stb. És nagyon jól megoldottad az összehozásukat, mondjuk az fura lenne ha egy egész fic-en keresztül lenne bemutatva, de nem rossz értelemben. Szóval aranyos lett :D (A párosok ötletei hogy jutotak eszedbe?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, remélem kicsit azért sikerült megkedveltetnem veled pár párost :D Az ötletet az adta, amit az elejére írtam, hogy bár megvannak a saját OTP-im a fandomban, nagyon szeretek poly!kapcsolatokról olvasni a falkán belül. És találtam tumblr-ön valahol egy posztot, ahol valaki össze is szedte, hogy alapjáraton hány külön shipet lehet shippelni ebben a sorozatban, és az alapján estem neki. Van egy pár, amit nem tettem bele azok közül, meg pár, amik nem voltak benne, de shippelem őket.
      Még egyszer köszi :D

      Törlés