2012. augusztus 26., vasárnap

Similar

Párosítás: nincs





Igazából Trish nem sokban hasonlított rá. Alacsonyabb, látszatra törékenyebb termet volt, hosszú, szőke hajú.
Nem, Owen egyáltalán nem látott sok hasonlóságot közöttük.
De amikor a lány elfelejtkezett magáról, túlzottan is ismerős mozdulatokkal forgatta az ujjai között a dobverőket, és, ha a hangszereknek nem is volt közelében, akkor is elgondolkozva dobolgatott.

Beth még annyira se. Nagy, ártatlan szemeivel mintha mindenre rácsodálkozott volna.
De amikor még most is könyvvel az ölében szaladt a nővéréhez, hogy együtt lapozgassák őket, az emlékei akaratlanul is visszavitték sok-sok évvel korábbra, amikor legfiatalabb testvérének az anyjuk nem akart olvasni, hát ő húzta az ölébe, és bár ő se nagyon tudott még, csak mondta, ami a képek alapján az eszébe jutott.

Adam pedig túlzottan is, pedig külsőleg sem, kicsit sem, de ugyanaz a riadt mozdulat, amikor hátraugrott a lángok elől, és Owen szinte ösztönösen mozdult előre, kezét a vállára téve, mert fél a tűztől, meg kell nyugtatni.

Austin külsőleg-belsőleg, mindenhogy. Túlzottan is ismerősen villanó barna szempár, ugyanaz a hosszú levegővétel, ami után viszont tudja, hogy ott nem jön robbanás, hiszen… korábban se jött, csak dühöst sarkon fordulás, és Owen pislog párat, hogy biztos legyen, hogy nem lebben utána a hosszú, barna haj, de mégis, ugyanazok a mozdulatok.

Jason se hasonlított igazán külsőleg. De a megszólalások, az apró flörtölő megjegyzések, és a vigyora, amikor a célpontok nem adták jelét, hogy bármit is értettek volna az egészből, túlzottan is ismerős volt Bennek, pláne, amikor a fiú elkapta a tekintetét, és cinkosan rákacsintott, hiszen tudta, hogy Ben értheti, mire megy ki a játék.

Brody kevésbé volt feltűnő. Sokkal inkább apró mozdulatai, ahogy félrehajtotta a fejét, ahogy feltette a lábát az asztalra, mellkasa előtt összefonta a karjait, ezek rakódtak szépen, lassan össze Ben fejében. De azért a jelek határozottan ott voltak.

Alan le se tagadhatta volna, és Ellone nem volt vak, a fenébe is, bár elzavarta a gondolatokat, hogy csak beleképzel dolgokat. De amikor Owen mellett állt, kicsivel mögötte, és ugyanolyan mozdulattal fonta össze mellkasa előtt a karjait, ugyanolyan mosoly jelent meg az arcán, amikor bement egy szobába, és ugyanúgy zárta be a sarkával az ajtót, mint Ben, és Ellone nem volt vak.

Igazából egyikük se volt vak. Talán picit néha lassú felfogásúak, de nem vakok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése